Beneficiile Apei Inghetate

Beneficiile Apei Inghetate

APA este cel mai bun remediu natural pentru corpul nostru, a carui consistenta este de 80% si a carui existenta nu este posibila fara ea!

Dar ce fel de apa avem nevoie? Plata, minerala sau …?

Apa inghetata este aqua vitae (Apa vietii)! Nume diferite, dar aceleasi semnificatii ale apei structurate. De ce structurata? Cu structura sa extraordinara si specifica, foarte asemanatoare cu lichidul din corpurile tuturor creaturilor de pe Pamant.

Ca urmare a topirii ghetii, unde toate moleculele nu sunt imprastiate aleator, ci sunt atasate una de cealalta, formand o anumita aparenta a unei macromolecule, care nu este cristalizata si aminteste de modelul molecular de gheata. Particularitatea acestui lichid nu este numai structura sa, ci si procesul de obtinere, pentru ca nu il putem cumpara sau obtine, daca nu il pregatim, in mai multi pasi simpli.

In primul rand, se recomanda sa folositi un recipient – metal, mai bun decat cel plastic, unde sa puneti apa in congelator. Timpul necesar pentru procesul initial de inghetare este de 2-3 ore, cand se formeaza un strat de gheata, care este format din moleculele de apa “grele”. Exact aceste molecule nu sunt foarte benefice pentru noi, deoarece contin izotopi de hidrogen, deuteriu si tritiu, care permit inghetarea apei la 3 °C si cu influenta daunatoare asupra corpului.

Cand luam aceasta gheata, curatam apa de izotopi, iar restul lichidului din interior este “apa usoara”. Acest fluid usor ar trebui sa continue activitatea de inghetare timp de 3-4 ore, rezultand astfel apa miraculoasa protica, care poate vindeca aproape fiecare boala dupa ce se topeste. Este in mod natural saturata cu siliciu si calciu, cele mai esentiale microelemente, care contribuie la absorbtia tuturor celorlalte elemente din corpul uman. Mai mult, nu exista saruri de metale grele, radioizotopi și diverse tipuri de bacterii patogene. În acest fel, putem face cea mai pura apa din lume cu efecte de vindecare.

Este apa ideala pentru noi?

Daca este aproape aceeasi cu structura organismului nostru, fluidele – absorbite cu usurinta fara pierderi de energie inutile, aduce beneficii maxime. De ce nu? Se poate vindeca, reinvia si reinnoi corpul nostru intr-un mod natural, ca orice alt medicament.

Abilitatile uimitoare ale acestui remediu natural:

  • imbunatateste metabolismul
  • creste circulatia sangelui
  • scade nivelul colesterolului si tensiunea arteriala ridicata
  • calmeaza articulatiile si durerile musculare
  • infrumuseteaza pielea
  • ajuta corpul la stres si virusi
  • influenteaza reducerea greutatii si diabetul zaharat.

Indiferent daca va place gheata sau apa protica, exista o modalitate de a sti, pregatiti-o si încercati-o.

Deci, fixati o zi in saptamana, cand doriti sa va curatati si sa va reimprospatati corpul! Unele ape structurate din gheata topita sunt mai bune decat orice alt suc, care ne incarca cu energie luminoasa, vitalitate si face viata mai buna si prelungita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *