Regulament

DEFINITII
CLIENT: persoana fizica sau persoana juridica, ce participa la activitati si servicii de antrenament personal, oferite in acest studio.
ABONAMENT: serviciul nominal si netransmisibil achizitionat de client, ce ofera acestuia accesul in studio, in limita valabilitatii acestuia.

CONDITII ABONAMENT
Abonamentul este definit de numarul de sedinte incluse in abonament, valabilitate, permisiuni de acces si numele beneficiarului.
Achizitionarea oricarui abonament, reprezinta confirmarea clientului, ca a citit si este de accord cu prezentul regulament.
Preturile abonamentelor sunt cele afisate in formularul de inscriere al clientului.
Exista posibilitatea ca maxim 3 sedinte aflate pe luna in curs sa se reporteze pe luna urmatoare. In cazuri fortuite, se pot reporta mai multe sedinte, insa nu pe o perioada mai mare de doua saptamani.

POLITICA DE ANULARE
Renuntarea la serviciile optate, din variate motive ale clientului, atrage dupa sine pierderea sumei achitate, neexistand posibilitatea returnarii contravalorii sedintelor neepuizate.

DREPTURI DE AUTOR
Antrenorul are dreptul sa foloseasca imaginea clientului din timpul antrenamentului , in fotografii, filmari video, in scop publicitar si pentru promovare, pe termen nelimitat. Clientul nu poate avea pretentii financiare sau de alta natura din partea antrenorului.

FOLOSIREA ECHIPAMENTULUI SI A SPATIILOR STUDIOULUI
Clientul poate folosi echipamentul disponibil in studio, doar sub indrumarea si supravegherea antrenorului.
In cazul in care clientul nu respecta aceasta clauza sau foloseste echipamentul fara a fi supravegheat de catre antrenor, este responsabil de daunele si stricaciunile provocate echipamentului si studioului.
In cazul unei accidentari, imbolnaviri sau deces, clientul este singurul responsabil.
Clientul va folosi echipamentul si dotarile studioului folosind imbracaminte corespunzatoare, pentru a respecta normele de igiena si va folosi un tricou sau prosop pentru a proteja echipamentele de contactul direct cu pielea.

RASPUNDEREA IN CAZUL ACCIDENTARILOR
Clientul declara ca este capabil din punct de vedere fizic si medical sa ia parte la antrenamentele personale, intelege ca exercitiile fizice pot fi solicitante si ca poate exista riscul de accidentare.
Clientul nu va lua parte la nicio forma de antrenament fara obtinerea unei adeverinte medicale, prin care se obliga sa faca dovada ca este apt din punct de vedere medical.
Clientul declara ca antrenorul nu va fi tras la raspundere pentru orice fel de accidentari produse care pot rezulta din :
Folosirea defectuoasa, brusca, imprevizibila si fara indrumare prealabila din partea antrenorului, a oricarui fel de echipament.
Alunecarea sau caderea clientului pe timpul aflarii in spatiul apartinand studioului, incluzand spatiile si culoarului de acces adiacente.

RESTRICTII
Este interzis:
Consumul de droguri, bauturi alcoolice,tigari, substante ilegale, precum si tranzactii cu astfel de produse in timpul ori inaintea stabilirii orei de antrenament.
Accesul cu animale de companie.

ANULAREA ABONAMENTULUI
Antrenorul isi rezerva dreptul de a anula abonamentul, fara a returna vreo suma acelor clienti, care incalca prevederile prezentului regulament , fara interventia instantei judecatoresti, fara termen de gratie si fara indeplinirea vreunei formalitati.
Antrenorul poate de asemenea interzice accesul sau indepartarea din studio a persoanelor care prin alte fapte decat cele enumerate in cuprinsul prezentului regulament, creeaza discomfort, deranjeaza clientul care ia parte la antrenament sau pe antrenor.

Antrenorul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.